Sterk in isolatie, door iedereen warm aanbevolen

Zoldervloerisolatie

Wilt u niet meteen uw dak isoleren maar toch al kosten besparen? Als u uw zolder enkel als opslagplaats gebruikt, is zoldervloerisolatie misschien een oplossing voor u. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing, vanaf het eerste gesprek tot de afwerking van uw vloer.

Voor- en nadelen

De vloer van uw zolder isoleren is een kleinere ingreep en biedt al snel resultaat. U moet er dan echter wel voor zorgen dat alles wat u op zolder bewaart, vorstbestendig is. Als u de zolder ook als technische ruimte gebruikt – bijvoorbeeld door er een verwarmingsketel te plaatsen – is het aangewezen om zowel de zoldervloer als het dak te isoleren.

Houten roostering of massieve vloer?

Vooraleer we overgaan tot de isolatie van uw zoldervloer, is het belangrijk om de mogelijkheden te bekijken. Er is namelijk een wezenlijk verschil tussen vloeren met een houten roostering of massieve vloeren (doorgaans beton). Wij komen graag ter plaatse om te kijken wat bij u de mogelijkheden zijn! 

Voor zoldervloerisolatie is – net zoals bij andere vormen van isolatie – veel afhankelijk van uw specifieke situatie. Voor onverwachte problemen kunnen wij doorgaans wel een oplossing aanbieden. Ook als bijvoorbeeld de dakkepers te dun of in slechte staat zijn, is zoldervloerisolatie een optie.

Overweegt u het isoleren van uw zoldervloer?
Neem gerust contact op of neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.
Wij bespreken de mogelijkheden graag samen met u.

Laatste Projecten